ŞANLIURFA / VİRANŞEHİR - Şehit İbrahim Kete İlkokulu

Şehit İbrahim Kete İlkokulu

Adres
KARATEPE MAH. KARATEPE KÜME EVLERİ KARATEPE ORTA OKUL NO: 542 VİRANŞEHİR / ŞANLIURFA
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, vatanını ve milletini seven, ailesi ve ülkesi için çalışma ve başarma sorumluluğu duyan, yeniliklere açık, bilim ve teknolojinin farkında olan, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, olaylara geniş bir açıdan bakabilen, öğrenme ve okumaya istekli, değişen koşullara ayak uydurabilecek araştırmacı, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerin bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, bireysel nitelikleri dikkate alarak öğrenmelerini, çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek yetenek, bilgi ve beceriler kazanmalarını, liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlayarak model bir okul olmaktır.
Öğretim Şekli :İLK-ORTAOKUL NORMAL
08.15- 13.35